Tweedehands En Nieuw Gratis Advertentie Plaatsen – Marktsteden.nl

juni 14, 2023
Bekeken: 96

Schattige hond te koop – Perfecte metgezel zoekt liefdevol thuis

  • Rapport
    Rapporteer deze advertentie
    Aanmelden vereist
  • Afdrukken
  • Bladwijzer
  • Deel deze advertentie
Media
Levering: Ophalen
Breed: German Shepherd
Geslacht: Vrouwelijk
Beschrijving:

Hallo allemaal,

Ik bied met veel liefde en genegenheid mijn schattige hond te koop aan. Hij is op zoek naar een liefdevol thuis waar hij alle aandacht en zorg kan krijgen die hij verdient. Deze trouwe metgezel zal je hart veroveren met zijn speelsheid en charmante persoonlijkheid.

Ras: [Voeg het ras van de hond hier in] Leeftijd: [Voeg de leeftijd van de hond hier in] Geslacht: [Voeg het geslacht van de hond hier in]

Deze hond is opgegroeid in een liefdevolle omgeving en is goed gesocialiseerd met zowel mensen als andere huisdieren. Hij is gezond, vol energie en heeft een levendige persoonlijkheid. Hij houdt ervan om te spelen, lange wandelingen te maken en knuffelen met zijn favoriete mensen.

Onze hond is zindelijk en kent basiscommando's. Hij is opgegroeid met kinderen en is gewend aan hun aanwezigheid, dus hij zal het goed doen in een gezin met kinderen. We zoeken een thuis waar hij alle aandacht en liefde krijgt die hij verdient. Het is belangrijk voor ons dat hij terechtkomt bij mensen die goed voor hem zullen zorgen.

Als je geïnteresseerd bent in het adopteren van deze schattige hond, stuur me dan alsjeblieft een bericht. Vertel me iets over jezelf, je ervaring met honden en welke voorzieningen je voor hem kunt bieden. Een goede match is voor ons erg belangrijk.

Let op: er wordt een adoptiebedrag gevraagd om ervoor te zorgen dat hij naar een liefdevol en verantwoordelijk thuis gaat. We willen er zeker van zijn dat hij bij mensen terechtkomt die serieus betrokken zijn bij het bieden van de best mogelijke zorg.

Bedankt voor je interesse en we hopen de perfecte thuis te vinden voor onze geliefde hond!

Contact Information
Categories:   
Adres: Amsterdam, Niederlande, , ,
Gerelateerde aanbiedingen
Plan een proefrit in
[dhvc_form id="2578"]
Meld u bij ons aan voor inruil
[dhvc_form id="2578"]
Verzend uw bod
Bericht versturen