Tweedehands En Nieuw Gratis Advertentie Plaatsen – Marktsteden.nl

juni 14, 2023
Bekeken: 97

Krachtige wasmachine te koop – Maak je wasgoed weer fris en schoon!

  • Rapport
    Rapporteer deze advertentie
    Aanmelden vereist
  • Afdrukken
  • Bladwijzer
  • Deel deze advertentie
Media
Beschrijving:

Hallo,

Ik bied mijn krachtige wasmachine te koop aan. Deze betrouwbare en efficiënte machine is perfect voor het wassen van al je kleding en beddengoed. Of je nu een klein huishouden hebt of een druk gezin, deze wasmachine kan de klus klaren en je wasgoed weer fris en schoon maken.

 

Deze wasmachine is goed onderhouden en functioneert perfect. Hij biedt verschillende wasprogramma's om aan al je behoeften te voldoen, van delicate stoffen tot hardnekkige vlekken. Met zijn ruime capaciteit kun je grote ladingen wassen en tijd besparen.

De wasmachine is energiezuinig en helpt je bij het besparen op je energierekening. Hij is ontworpen met het oog op efficiëntie en duurzaamheid, zodat je jarenlang kunt genieten van schoon wasgoed zonder zorgen.

Als je geïnteresseerd bent in deze wasmachine, stuur me dan alsjeblieft een bericht. Ik beantwoord graag al je vragen en voorzie je van meer informatie en foto's van de machine. De prijs is redelijk en gebaseerd op de kwaliteit en waarde van de wasmachine.

Bedankt voor je interesse en ik hoop dat deze krachtige wasmachine binnenkort een nieuwe eigenaar vindt die er veel gemak en tevredenheid uit zal halen!

Contact Information
Categories:   
Gerelateerde aanbiedingen
Plan een proefrit in
[dhvc_form id="2578"]
Meld u bij ons aan voor inruil
[dhvc_form id="2578"]
Verzend uw bod
Bericht versturen